Sponsors

Update van het bestuur

23 maart 2021 12:45


Beste MKV vrienden,

We zijn al weer ruim een jaar in de Corona crisis en proberen steeds vast te houden aan de dingen die wel kunnen. Met name voor de jeugd, omdat daar soms de mogelijkheden lagen, hebben we geprobeerd om in ieder geval de trainingen en ook wedstrijden onderling te organiseren.

Nu het weer wat beter gaat worden en we weer licht aan het eind van de tunnel zien, zullen we meer activiteiten gaan organiseren. De jeugdcommissie is daar alweer druk mee bezig.

Dit kan alleen maar omdat u ons met uw lidmaatschap bent blijven steunen maar zeker ook dankzij alle vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Daarvoor willen wij u bedanken!
Wij hebben gemeend om voor onze vrijwilligers iets leuks te regelen en zijn daar druk mee bezig.

En met wij bedoel ik een grotendeels nieuw bestuur dat op 23 december jongstleden is geïnstalleerd na een unanieme stemming op de bijzondere ALV.

Naast de geroutineerde bestuursleden Sandra en Theo zijn Pieter Jongma, Suzanne Marin en ik, Maurice Weetink met heel veel enthousiasme begonnen aan deze eervolle taak. We voelen ons gesteund door alle tips, adviezen en goede ideeën die we van alle kanten krijgen aangereikt. 


Onze prioriteit ligt natuurlijk om er met iedereen voor te zorgen dat we er straks klaar voor zijn wanneer er weer versoepelingen in het vooruitzicht liggen.

Laten we hopen dat we elkaar snel weer zien op en rond de velden en vooral ook in de kantine om weer samen te genieten van alles wat sport ons biedt. 

Hopelijk tot heel snel.

Namens het bestuur,
Maurice Weetink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!