Sponsors

Update 29-11-2020 Coronamaatregelen

29 november 2021 20:45


Vanaf 28 november 2021 geldt een sluitingstijd voor alle binnen- en buitensportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur. Deze maatregelen gelden in ieder geval 3 weken tot 19 december.

Voor MKV’29 betekent dat het volgende:

➔ Iedereen mag binnen en buiten sporten tussen 05.00-17.00u. Sporten in groepsverband is toegestaan. Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn. 
➔ Wedstrijden gaan in de weekenden door tot 17.00. Echter het spelen van wedstrijden zonder dat er door de week getraind kan worden verhoogt de kans op blessures. De KNVB zal deze week hier een besluit overnemen dit wachten wij af. 
➔ Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en rijders.
➔ Voor of na het sporten is de 1,5 meter weer van toepassing. Ook is het mondkapje verplicht bij het verplaatsen binnen de accommodatie. 

Daarnaast is de jeugdcommissie druk bezig met een aangepast middagprogramma om onze jeugd nog wel de mogelijkheid te kunnen bieden om doordeweeks te trainen. Op maandag en woensdag zal dit in verschillende vormen worden aangeboden. Houdt de groepsapps goed in de gaten voor het aangepast programma tot 17.00.

Niet geheel onbelangrijk nieuws. Woensdag 1 december komt er voor JO7, MO8 en JO9 hoog bezoek. Sinterklaas en zijn Pieten hebben de spelers hier eerder dit weekend over bericht. 

We houden jullie op de hoogte.

Het bestuur van MKV’29.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!