Nieuwsbrief - MKV '29

Sponsors

Nieuwsbrief

8 december 2022 21:45


Dag ouders, verzorgers en leden van MKV29,

Het lijkt alweer een tijdje geleden dat corona ons in de greep hield. Daardoor verloren we veel vrijwilligers die zitting hadden in bepaalde commissies. De activiteiten stonden stil, de kantine moest dicht en we konden geen toernooien meer inplannen. Zomaar een handgreep uit de gevolgen die de coronamaatregelen hadden voor de club. En dan heb ik het nog niet eens over de financiƫle gevolgen. Helaas waren ook de commissies behoorlijk uitgedund en sommige zelfs opgeheven omdat er gewoonweg niemand voor was.
Maar we kwamen er langzaam maar zeker weer bovenop en konden we gestaag weer wat zaken oppakken.

We hebben 30 nov jl. weer een ouderwets Sinterklaasfeest kunnen geven voor de allerkleinsten. Met behulp van een aantal welwillende ouders, trainers, leiders konden we een succesvolle middag organiseren. De kinderen hadden het dan ook enorm naar hun zin.

 

Ook de pupil van de week is dit seizoen weer van start gegaan. Bij iedere thuiswedstrijd van ons heren 1 mag een pupil meelopen met het team. Met daarna natuurlijke een mooi aandenken aan de middag.

Afbeelding1.jpg

30 nov 2022 Sinterklaasfeest MKV29     
     

Afbeelding2.png

Pupil vd week met hoofdtrainer Jan Hankel


Komende vrijdag 9 dec 20.00 uur speelt het Nederlands elftal. De kantinecommissie nodigt iedereen uit om de wedstrijd te kijken in de kantine. Hoe mooi zou het zijn als iedereen in het oranje komt?

Afbeelding3.jpg

 

Waarom deze nieuwsbrief? Om u op de hoogte te houden. Zoals ik al benoemde de gevolgen van corona waren financieel groot en daarom willen we als commissies extra inkomsten genereren voor de club.

 

STEUN DE CLUB ACTIES

 Om de club extra te ondersteunen zijn er wat acties op touw gezet. Hopelijk zit er iets voor u bij waarbij u ons kunt helpen.

 

Verkoopactie zandlopertjes voor douchen.

Aan de bar zijn momenteel kleine zandlopertjes te kopen voor 3 euro. Deze kun je gebruiken bij het douchen en hebben een tijdspad van ongeveer 4,5 minuten.

Bespaar op je eigen waterverbruik en steun hierbij de club. De jeugdcommissie is u zeer erkentelijk en hoopt de opbrengst ten goede te besteden aan de jeugdafdeling.

Afbeelding4.jpgAfbeelding5.jpg

 

OLIEBOLLENVERKOOP OUD EN NIEUW

30 dec gaan een aantal mensen oliebollen bakken in de kantine. Zij hebben zich spontaan aangemeld na de laatste oproep. Wilt u ook gezellig meebakken dan bent u van harte welkom. Meld u hiervoor aan bij Eddie vd Heuvel (kantinecommissie) of Angelien Leemburg (sponsorcommissie) 06-46555601

Afbeelding16jpg.jpg

OLIEBOLLEN BESTELLEN VIA BESTELLIJST AAN BAR OF VIA ANGELIEN APP 06-46555601

PER STUK 1 EURO.      12 VOOR 10 EURO.     NATUREL OF GEMIXED.       

GRAAG VOORAF BETALEN BIJ BESTELLING

 

SPONSOREN WERVEN

Afbeelding7.jpgAfbeelding8.jpg


Als club zijn we altijd op zoek naar sponsoren. Vanaf 50 euro (club van 50) kunt u ons al sponsoren en komt uw naam op het bord in de kantine te staan. Daarnaast zijn er nog een aantal sponsorpakketten die vermeld staan op onz

e website. Kent u iemand of bent u diegene die ons wil helpen? Meld u zich dan aan bij sponsor@mkv29.nl

Ook als u zitting wilt nemen in onze commissie dan horen wij dat graag. We kunnen zeker wat ondernemende mensen gebruiken.


Welke commissies zijn er eigenlijk?

De club heeft een aantal commissies, zit er 1 voor u bij die u leuk lijkt?

 

-Kantinecommissie: op zoek naar kantinepersoneel. Met name op de zaterdag en zondag, maandag- en woensdagmiddag. Op de website van MKV staat informatie over wat bepaalde functies inhouden en tevens een inschrijfformulier of meld u gewoon aan de bar.

-Kledingcommissie: kleding@mkv29.nl

-Sponsorcommissie: sponsor@mkv29.nl

-Activiteitencommissie: aanmelden via bestuur@mkv29.nl  Deze is momenteel niet actief. Dus mocht u goede ideeën hebben laat het dan gauw weten.

-Technische commissie vrouwen/meisjesvoetbal: Vacature. Via bestuur@mkv29.nl

-Jeugdcommissie: Jeugd@mkv29.nl

 

Welke functies staan er nog meer open?

We zijn nog naarstig op zoek naar

-wedstrijdbegeleiders jongste jeugd

-jeugdtrainers en leiders

-scheidsrechters elftallen

 

Mocht u enthousiast zijn maar niet weten wat te doen? Informeer bij onze HJO Ronan Meijer. Voor deze functies kunnen wij informatieavonden houden en u bijscholen zodat u met volle vertrouwen het veld op kunt. 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!