Keeperstrainer Danny Shlomo - MKV '29

Sponsors

Keeperstrainer Danny Shlomo

31 mei 2023 8:15


Vorig seizoen is Danny rond de winterstop bij MKV gestart als keeperstrainer van onze 1e en 2e heren selectie.

Danny heeft op voorspraak van Jan Hankel en onze Technische Commissie halverwege het vorige seizoen de (keepers)handschoen opgepakt na het onverwachte vertrek van René Topma. Voor René was het niet meer mogelijk de keeperstraining bij MKV te combineren met zijn andere activiteiten.

Als je halverwege een seizoen instapt, is dat in de voetballerij nog wel eens een uitdaging, maar dat is voor Danny geen probleem geweest. Door zijn enthousiasme en positieve houding heeft hij een goede “klik” met onze keepers en ligt hij prima binnen de spelersgroep.

Wij zijn dan ook erg blij dat Danny zich nog een jaar aan onze club heeft verbonden en dat wij het komende seizoen al vanaf de voorbereiding gebruik kunnen maken van zijn kennis en ervaring.

keeperstrainer.jpg

Naast de keeperstraining op dinsdagavond zal Danny in het komende seizoen ook tijdens de wedstrijddagen op zondag op ons sportpark zijn rol hebben bij Heren 1 en is hij met zijn positieve uitstraling een graag geziene gast in de bestuurskamer tijdens de “nabespreking” van de wedstrijd.  

Wij wensen Danny een succesvol en plezierig seizoen toe, samen met onze keepers van onze selectieteams en zijn natuurlijk razend benieuwd hoeveel “clean sheets” de mannen over de streep weten te trekken.

 

Namens het bestuur van MKV’29

 

Pieter Jongma

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!