Sponsors

Home

Paasactiviteit bij MKV

9 april 17:15  Ietwat verlaat berichtje maar afgelopen weekend was er voor de jongste jeugd een leuke Paasactiviteit bij MKV. De kinderen moesten paaseieren zoeken rondom de velden. En dat deden ze vol enthousiasme. Er waren zelfs twee paashazen op dit spektakel afgekomen om de kinderen te helpen met zoeken en deelden lekkers uit aan de kinderen. Daarna werden er spelletjes gedaan en konden de kinderen een kleurplaat kleuren waar voor de mooiste kleurplaat een leuk prijsje gewonnen kon worden en voor ieder kindje lag er een verrassing zakje klaar. Al met al was het een geslaagde activiteit.meer »


Grote clubactie 2021

2 april 18:45  Alweer enige tijd geleden deed MKV mee aan de grote clubactie. In deze moeilijke tijd heeft MKV toch nog een mooi bedrag weten op te halen. Voor de kinderen die de meeste loten hebben verkocht waren er prijzen te winnen. De prijswinnaars zijn: 1 Tess Lamsma ( tickets Walibi) 2 Sarah Zebari (bioscoopbon) 3 Esther Visser ( mkv sjaal) GEFELICITEERD! De winnaars hebben de prijzen deze week in ontvangst mogen nemen! Iedereen bedankt die onze club gesteund heeft!!


Professionele KeepersClinic door Keepersschool Friesland

27 maart 16:00  Vandaag werd bij MKV'29 een professionele keeperstraining gegeven verzorgt door Keepersschool Friesland, Rene Topmameer »


Update van het bestuur

23 maart 12:45  Beste MKV vrienden, We zijn al weer ruim een jaar in de Corona crisis en proberen steeds vast te houden aan de dingen die wel kunnen. Met name voor de jeugd, omdat daar soms de mogelijkheden lagen, hebben we geprobeerd om in ieder geval de trainingen en ook wedstrijden onderling te organiseren. meer »


Jeugdsponsoractie Poiesz Supermarkten 2021

20 februari 13:30  Ook dit jaar doet MKV’29 mee aan de Jeugd Sponsor Actie! Van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april kun je munten sparen bij je boodschappen. Hiermee kan je onze club steunen. Bij elke €10,- aan boodschappen krijg je een gratis sponsormunt maar je kunt ook extra munten krijgen bij de wekelijkse jeugd sponsor aanbiedingen. meer »


Geen training vanwege weersomstandigheden.

7 februari 20:15  Vanwege de extreme weersvoorspellingen komende week zijn, zowel op maandag 8 februari als woensdag 10 februari, alle trainingen bij Mkv 29 afgelast. Mvg Jeugdcommissiemeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!