Sponsors

Home

Voetbalseizoen 22/23 begonnen

4 september 18:45  Afgelopen weekend is het voetbalseizoen weer begonnen met prachtig weer. Alle teams heel veel succes en vooral ook voetbalplezier


Seizoensafsluiting/slotdag 2022 zaterdag 18 juni

12 juni 16:00  Op zaterdag 18 juni organiseren we een leuke seizoensafsluiting voor alle jeugdleden met leuke spelletjes. Jij komt toch ook!meer »MKV'29 HEREN1 KAMPIOEN 🏆 VRIJDAG 10 JUNI KAMPIOENSFEEST

6 juni 22:15  Beste MKV vrienden, WE ZIJN KAMPIOEN!! Na een spannend seizoenslot is het trainers en spelers van het eerste elftal gelukt om met een 0 - 2 overwinning in en tegen Harlingen het kampioenschap veilig te stellen. Natuurlijk feliciteren we hier onze mannen van harte mee.meer »


3 Daags SC CAMBUUR VOETBALKAMP

1 juni 18:00  Wij hebben een leuke aankondiging! In de eerste week van de zomervakantie komt SC Cambuur naar MKV '29 met een leuk 3-daags SC Cambuur Voetbalkamp.meer »


PROMOTIE NAAR 3e KLASSE GEGARANDEERD

22 mei 20:30  Vandaag heeft onze HEREN 1 goede zaken gedaan. In een spannende wedstrijd tegen de Sweach werd in de blessure tijd een heel belangrijk doelpunt gemaakt en de drie punten binnen gesleept. Daarmee is promotie naar de derde klasse verzekerd. Volgende week kunnen ze dit fantastische seizoen ook nog bekronen met het Kampioenschap! GEFELICITEERD MANNEN!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!