Home - MKV '29

Sponsors

Home

Vrouwen MKV viert kampioenschap en komst nieuwe trainer

Vandaag, 1 juni 8:15  Het MKV vrouwen 18+ team heeft een succesvol seizoen gehad en heeft afgelopen week haar 2e kampioenschap gevierd.meer »


Keeperstrainer Danny Shlomo

Gisteren, 31 mei 8:15  Vorig seizoen is Danny rond de winterstop bij MKV gestart als keeperstrainer van onze 1e en 2e heren selectie. meer »


Gezellige familiedag en seizoensafsluiting

29 mei 21:00  ⚽ SAVE THE DATE: ZATERDAG 10 JUNI SEIZOENSAFSLUITING BIJ MKV'29 meer »


Ivm pinksterdag maandag 29 mei geen training

28 mei 20:15  Ivm pinksterdag maandag 29 mei geen training


MKV’29 Heren 2

28 mei 17:45  Afgelopen vrijdagavond was de seizoensafsluiting van Heren 2 met een thuiswedstijd tegen Mildam. De mannen van Marcel Hoekwater speelden een prima wedstrijd met een uitstekend resultaat: 7 – 0 winst.meer »


FransJan Wouters bedankt!

23 mei 22:00  Een voetbalwedstrijd wordt niet gespeeld als er geen scheidsrechter is. M.K.V.´29 heeft jaren lang in FransJan een geweldige scheidsrechter gehad. Hij is begonnen met het fluiten van jeugdwedstrijden, de laatste jaren floot hij op zondag de senioren. Dat alles deed hij naast zijn andere hobby waterpolo. Bij ORCA is hij een gewaardeerd keeper én scheidsrechter. FransJan is een vrijwilliger, uit het juiste hout gesneden, waar je als vereniging nooit genoeg van hebt. Op zondag 21 mei 2023 heeft FransJan zijn laatste wedstrijd voor M.K.V.´29 gefloten. Met een bos bloemen werd hij bedankt voor zijn jarenlange inzet. Top! FransJan bedankt.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!