Sponsors

Home

Uitnodiging ALV

18 juni 20:30  Beste MKV-leden, Door de beperkende maatregelen als gevolg van corona, zijn wij nog niet in de gelegenheid geweest om de Algemene Ledenvergadering voor het seizoen 2019-2020 te houden. meer »


Update corona protocol

4 juni 23:15  Morgen gaan we weer van start met de jeugd t/m O17. Omdat het vernieuwd Corona protocol morgen in gaat, wil MKV’29 jullie op de hoogte brengen van de belangrijkste wijzigingen. meer »


We gaan weer beginnen!

2 juni 20:00  Beste jongens en meiden, jullie hebben het vast al gehoord of gelezen. We spelen vanaf aanstaande zaterdag weer wedstrijden tegen teams van andere clubs in de Regiocup. We staan allemaal te trappelen. De kantine gaat dan op de wedstrijddagen weer open! Helaas mag er nog geen publiek aanwezig zijn dus bijvoorbeeld jullie ouders, opa's en oma's moeten nog geduld hebben. We kijken er naar uit om jullie weer bezig te zien. Tot zaterdag!! Zeker ook namens de mensen van de kantine een groet van het bestuur.


Irsa's volgende stap, Sc Heerenveen

24 mei 8:30  Mkv’29 is trots op deze dame. Irsa vd Mast uit onze JO15-1 gaat het nieuwe seizoen het doel verdedigen van Sc Heerenveen Mo16. Voor jouw ontwikkeling een geweldig mooie uitdaging en wij hebben alle vertrouwen in je. Irsa, heel veel succes gewenst. MKV'29


PINKSTERMAANDAG GEEN TRAINING

20 mei 22:00  Aanstaande maandag 24 mei is het 2e pinksterdag en zijn er geen trainingen


Jumbo Voetbal Fun Dag

9 mei 21:00  Jumbo Voetbal Fun Dagmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!