Sponsors

Onze JO12-1 sluit het jaar af met winst op Blauw Wit

Blauw Wit '34 JO12-2

1 - 3

MKV'29 JO12-1

Competitie

2e klasse 09

Datum

22 december 2018 10:30

Accommodatie

Sportpark Universitair Sportcentrum
Blauwborgje 22
9747AC
GRONINGEN
tel. 050-3634648

De laatste wedstrijd van dit jaar. Na een zeer wisselend seizoen stonden de rood witte helden op een derde plaats, maar met het risico nog vierde te worden in januari. De tegenstander van vandaag was Blauw Wit JO12-2, waarvan vorige week met 2-5 van werd verloren. Zij bevonden zich op de tweede plaats, op 1 punt van de nummer 1 en speelden om het kampioenschap. De helden betraden het veld met in principe niets te verliezen en met de wil er een mooie wedstrijd van te maken.

Vanaf de eerste minuten golfde het spel heen en weer met kansen voor beide ploegen. De rood witten vonden elkaar goed, bleven continu voetballen en werden vanaf de kant voluit aangemoedigd. De stand bleef 0-0 tot aan de rust en dat gaf de helden een enorme boost. Met vuur en passie werd begonnen aan de tweede helft, wind tegen maar in het hoofd de wind mee.. Er werd op goal geschoten van afstand en dichtbij. De verdediging stond als een huis en er werd zonder schroom geprobeerd deze wedstrijd naar onze kant te trekken. En dat lukte!! De eerste goal viel prachtig en al snel ook de tweede.

De helden vierden dit alsof ze zelf kampioen gingen worden, en werden even iets minder scherp wat een tegengoal als gevolg had. De Blauw Witten begonnen aan hun slotoffensief en zetten nog even aan maar de Rood Witte helden roken de winst en zetten dat om in een derde goal! De wedstrijd was gespeeld, het eindsignaal klonk en de helden vierden het als een team!! Geen kampioen maar wel de derde plek vastgehouden!

Op naar de zaal en de tweede seizoenshelft!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!