Sponsors

Onze MO15-1 wint spannende pot, well done!

MKV'29 MO15-1

2 - 1

Hardegarijp MO15-1

Competitie

1e klasse 1

Datum

10 oktober 2020 9:15

Accommodatie

Sportpark Nylan
Middelzeelaan 14 A
8931 AK
Leeuwarden
tel. 058-2890337

Nadat we vorige week tegen Blauw wit met 3-2 verloren wilden we ons tegen onze tegenstander van vandaag revancheren. De dingen die vorig weekend mis gingen zijn afgelopen week op de training en vooraf aan deze wedstrijd doorgenomen . Vooraf was bekend dat Hardegarijp een gelijkwaardige tegenstander zou zijn en dat onze meiden vol aan de bak mochten. 
 
De basis opstelling was deze keer:
 
              Lyra
Isabel - Mirthe - Qiuncy - Silke.
Denise - Isa - Janna - Luna
      Simone - Meike
 
reserves : Quincy T  - Nicole
 
In een andere veldbezetting dan normaal (4-4-2) gingen onze meiden de strijd aan. In het begin wat chaotisch maar hard werkend wat na enkele kansen voor Luna na een kwartier spelen resulteerde in de 1-0. De aangespeelde Meike frommelde zich tussen 3 verdedigers door en ronde koelbloedig af.
Verdedigend stonden we ook goed, Quincy was in het duel niet te passeren, Myrthe ruimde goed op en Silke en Isabel hielden hun tegenstander onder controle. Lyra haalde een hoog ingeschoten bal onder de lat vandaan, en het middenveld pendelde erop los van 16 M tot 16M. Toch werd het 1-1. Na een slordigheid voorin viel de bal verkeerd voor ons, een dieptepass volgde en de tegengoal viel. 
Er weden voorin verse krachten ingebracht voorin en op het middenveld. In tegenstelling met vorige week reageerden onze meiden meteen zodat voor rust nog de 2-1 gemaakt werd . Luna werd vanuit het middenveld aangespeeld en wist met een dribbelactie in schietpositie te komen.
 
De 2e helft was een spannende aangelegenheid. Kansen aan beide zijden , er waren fases dat Hardegarijp gevaarlijker was, dan was MKV weer het gevaarlijkst. In de eindfase hadden onze meiden definitief afstand kunnen nemen, doelrijpe kansen werden echter gemist. 
Het bleef 2-1, Onze meiden hebben de punten in Leeuwarden gehouden, en dat gaf na het laatste fluitsignaal een tevreden gevoel.
 
well done
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!