Onbekend

26-09-2020

ST Stiens/DTD  MO19-1 – MKV  MO 19-1

5-0(ruststand 1-0)

Na twee gewonnen wedstrijden hing de vlag er vandaag helaas anders bij. Tijdens een oefenwedstrijd tegen Stiens werd de uitslag 3-3.

We waren aan elkaar gewaagd. Dat leek ook het geval te zijn in de eerst helft. In de 28e minuut opent Stiens echter de score. Er is even rumoer op het veld en langs de lijn. Er vindt een overtreding plaats door Stiens waar de scheidrechter niet voor fluit en eigenlijk meteen daarna valt het doelpunt. Even later ook een handsbal waar wederom niet voor gefloten wordt.

Na een vurig onderonsje tussen onze trainer en de scheidrechter wordt het spel hervat. MKV krijgt wel kansen maar helaas vinden we het doel van de tegenstander niet. Mila, Tessa, Saske  en Gwen zijn dicht bij de gelijkmaker maar de bal gaat er niet in. We gaan met een 1-0 stand de rust in. Nog niets aan de hand we hebben nog 45 minuten om de stand te beïnvloeden.

De tweede helft loopt niet lekker. Combinaties lukken niet, ballen gaan naar de tegenstander i.p.v. MKV speelsters. En in de 55e minuut maakt Stiens de 2-0.  Tessa breekt door maar schot wordt gestopt door de keeper. In de 70e minuut opnieuw een doelpunt voor Stiens, de tegenpartij is duidelijk los en kan gebruik maken van het feit dat het bij ons vandaag niet zo lekker loopt.

De vermoeidheid is inmiddels al toegeslagen in de achterhoede. Isabel, Lotte en Liecke doen er alles aan om de bal bij ons doel weg te houden. En in de 76e minuut scoort Stiens weer, omdat vervolgens nog een laatste keer te doen in de 87e minuut. Als het eindsignaal klinkt stappen we met een 5-0 verlies van het veld.

Was het een slechte wedstrijd? Het liep niet lekker dat is wat anders. Er werd zeker ook leuk gevoetbald. We leren hier vast weer van en gaan vol goede moed op naar de thuiswedstrijd tegen DESZ MO19-1.