Sponsors

Agenda

Activiteiten in deze categorie op 12 juni:

Het traditionele RUDI KALKSMA MIXTOERNOOI komt er weer aan

Spelende en niet spelende leden, vrijwilligers, sponsoren of andere belangstellenden

ZONDAG 12 JUNI 2022

wordt ter afsluiting van het voetbalseizoen weer het

traditionele RUDI KALKSMA MIXTOERNOOI gehouden.


MIX_toernooi.jpg

Iedereen vanaf JO/MO17 teams tot 45+ teams nodigen we van harte uit om hier aan deel te nemen.

Je kan je OPGEVEN via de leiders/trainers van je TEAM. Niet spelende leden, vrijwilligers, sponsoren of andere belangstellenden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar JanSietse51@kpnmail.nl maar er ligt ook een LIJST op de bar in de KANTINE waar je je kan inschrijven.

Als je een mailtje stuurt dan graag daarin vermelden je voornaam, achternaam, welke positie, dus verdediger, aanvaller enz.

Verzoek om je spoedig op te geven zodat de organisatie tijd heeft om leuke teams samen te stellen.

Ook scheidsrechters  die dit club event willen ondersteunen, met hun onmisbare inbreng , graag even een mailtje naar bovenstaand mailadres.

Het toernooi begint om ongeveer 10 uur. Graag tussen kwart over negen en half 10 melden in de bestuurskamer. De organisatie heeft daarna een kwartier om te kijken of een ieder die zich opgegeven heeft ook aanwezig is, anders moet er nog wat geschoven worden en kunnen we teams helemaal definitief maken.

Wij verzoeken een ieder een rood en een wit shirt mee te nemen.

We gaan proberen de teams zo goed mogelijke en gelijkwaardig in te delen. Het is dan ook niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie uit te komen voor een ander team.

DUS KOMT ALLEN. Het zou mooi zijn deze TRADITIE na de corona periode weer op te pakken en we rekenen daarom op jullie zodat we ter afsluiting van dit seizoen er een leuke dag van kunnen maken.

De Organisatie mixtoernooi
Jan.v.d. Meijde


  • 12 juni 2022 10:00 - 12 juni 2022 15:00
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!