Met durf en passie wint je JO12-1 van Leovardia

Datum

20 oktober 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Na een aantal bekerwedstrijden die als oefenpotjes beschouwd konden worden en een competitiewedstrijd tegen Deinum, die werd gewonnen maar later uit de boeken werd geschrapt, begon het twee week geleden pas echt voor de rood witte helden van JO12-1 van Mkv met een 3-3 gelijk spel tegen JO12-1 van GeelWit.

Vorige week werd in een zoekende wedstrijd met 2-5 gewonnen van Frisia JO12-3.

Vandaag stonden de geel zwarte Leeuwen van Leovardia JO12-2 op het veld. Op het hagelnieuwe kunstgrasveld van MKV werd om 11.00 uur het startsignaal gegeven.

De helden voetbalden mooi in positie, gaven strakke passes en kwamen veelvuldig voor de goal van de tegenstander. De kansen werden echter niet goed afgewerkt en de goal viel niet. De tegenstander brak af en toe door de linies en zij maakten hun kans wel af, 0-1.

De eerste time-out werden de neuzen dezelfde kant opgezet en dat resulteerde in een doelpunt. De helden kwamen er goed in.

Er kwam meer durf en passie los en voor de rust werd de 2-1 weergaloos achter de keeper geknald. Dat gaf een goed gevoel, de ranja smaakte goed en de supporters namen een plak cake bij de koffie!

Na rust openden de helden iets slordiger en moest er even flink gecoached worden maar gelukkig viel er ook nu een goal voor 'ons' maar scoorde de tegenstander ook nog eens. Daar hield het echter wel op voor de geel zwarten want de helden stonden geen ruimte meer toe. Koelbloedig werd er door gevoetbald en er werd nog prachtig gescoord door de mannen.

De 8-2 overwinning werd met een dansje gevierd!