Hier kunt u zich aanmelden voor de CLUB VAN 50 - MKV '29

Sponsors

Hier kunt u zich aanmelden voor de CLUB VAN 50

Helemaal super dat u ook mee wil doen met de CLUB VAN 50. Vul onderstaand formulier in om u lid te maken en een eervolle vermelding op het CLUB VAN 50 bord in de kantine en een op de website te krijgen.

Digitaal aanmeldformulier Club van 50

Basisgegevens
Als lid van de CLUB VAN 50 krijgt u een eervolle vermelding op het CLUB VAN bord in de kantine van MKV'29. Onder welke naam wilt u deze vermelding plaatsen?
Bovengenoemde wil MKV'29 graag steunen door lid te worden van de CLUB VAN 50, ik doneer hiervoor graag onderstaand bedrag per jaar (minimaal €50,-)
aantal
x € 1,00
Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan de penningmeester van de voetbalvereniging r.k.v.v. M.K.V.'29 te Leeuwarden om, via automatische incasso-opdracht, jaarlijks het aangegeven bedrag af te schrijven van:
Adres: (alleen invullen als het adres van de rekeninghouder afwijkt van het adres wat bovenaan het formulier genoemd is)
Ondertekening: Het versturen van dit digitale formulier wordt beschouwd als een ondertekening van het formulier door de inzender. Door ondertekening van dit formulier word u lid voor onbepaalde tijd. Opzegging kan minimaal 1 maand voor het einde van het hele contractjaar. Vul hieronder plaats, datum en volledige naam in om het aanmeldformulier te ondertekenen.
€ 0,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!