Informatie - MKV '29

Sponsors

Informatie

De kantine van M.K.V.'29 is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Het is een ontmoetingsplaats voor onze leden, de tegenstander en bezoekers. Daarnaast zijn de inkomsten kantine een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging.

Kantinecommissie

De taken die vallen onder de kantinecommissie zijn:

>          Inkoop van alles wat er in de kantine genuttigd wordt.

>          Maken van kantinerooster

>          Zoeken van vrijwilligers voor in de kantine

>          Vaststellen van de productprijzen

>          1 soms 2x per maand vergaderen

 

Planning kantine

De kantinecommissie maakt een overzicht voor de periode augustus/december van een jaar en januari/mei van een jaar. Dit overzicht kunnen we maken wanneer de competitie indeling bekent is. Het overzicht sturen we naar alle kantinemedewerkers toe. Zo krijgen de kantinemedewerkers al op tijd te zien wanneer ze zijn ingedeeld. Komt een dag of de tijd niet uit dan kan men dat direct aan de commissie laten weten zodat we kunnen schuiven.

Daarna verstuurd de kantinecommissie per maand nog een overzicht aan alle kantine medewerkers, dit is het definitieve rooster. Het kantinerooster is ook te vinden op de site onder - de club dan kantine en dan kantinerooster.

Oefenwedstrijden die worden gepland of inhaalwedstrijden die door KNVB worden vastgesteld in een inhaal/beker weekend staan nog niet in het rooster, wat betekent dat we hiervoor nog kantinemedewerkers moeten vragen en dan pas gaan indelen.

Oefenwedstrijden moeten 3 weken voordat ze worden gespeeld worden aangemeld bij kantinecommissie, dan kunnen wij garanderen dat er vrijwilligers zijn die op die dag kunnen staan.

App.

Alle kantinemedewerkers zitten in een app. die beheert wordt door de kantinecommissie. Worden wedstrijden afgelast of gaat het programma er helemaal uit, hebben we mensen nodig omdat in verband met ziekte anderen zich hebben afgemeld, gaan door weersomstandigheden trainingen niet door dan laten we dit allemaal via de app. weten. Zo is een ieder snel op de hoogte van zaken die spelen.

Vrijwilliger

Alle taken die te maken hebben met de kantine worden uitgevoerd door vrijwilligers. Om alles georganiseerd te laten verlopen is het belangrijke dat al die vrijwilligers weten wat er van ze verwacht wordt. Om de kantine zo optimaal mogelijk te laten draaien is het van groot belang dat de kantinemedewerker zich houdt aan het rooster. Er wordt op je gerekend. Vrijwilligerswerk is leuk maar niet vrijblijvend.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!