Uitgaande toernooien - MKV '29

Sponsors

Uitgaande toernooien

Beste leiders/trainers van teams bij MKV'29

We willen jullie graag op deze manier informeren over uitgaande toernooien. Het inschrijven bij uitgaande toernooien kan op twee manieren gedaan worden.

De eerste is op eigen initiatief van de trainer/leider.
Je kan HIER een overzicht vinden van alle toernooien die bij MKV'29 bekend zijn en waar jullie je voor kunnen inschrijven.
Wil je je inschrijven met jou team? Graag onderstaande vragen beantwoorden. Je aanvraag zal dan worden doorgestuurd naar jeud@mkv29.nl.  Vanuit daar zal de aanmelding voor het toernooi bij de betreffende vereniging worden gedaan.

De tweede mogelijkheid is dat het jeugdbestuur je pro-actief inschrijft voor een toernooi. Je krijgt als trainer/leider daarvan natuurlijk persoonlijk bericht. 

In beide gevallen geldt dat de status van je aanvraag zal worden bijgehouden in dezelfde excellijst 'uitgaande toernooien' . Daar moet je nakijken of en waarvoor je met je team bent ingeschreven en of het door de betreffende vereniging is bevestigd.

Per toernooi is aanvullende informatie beschikbaar op deze locatie.

We hopen jullie als trainers en leiders hiermee van dienst te zijn, het makkelijk en overzichtelijk te maken. Mocht je toch nog iets missen, of heb je zelf nog info van een toernooi. Geef het door aan jeugd@mkv29.nl


Met vriendelijke groet,

MKV'29

Inschrijven uitgaand toernooi

Hieronder graag de gevraagde gegevens invullen
Inschrijven voor uitgaand toernooi:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!