Onbekend

ONT MO19-1 - MKV MO19-1 bekerwedstrijd
3-2( ruststand 1-0)

Na de oefenwedstrijd tegen Stiens vorige week, mochten de meiden dan nu echt van start in Opeinde.

De eerste helft ging niet slecht maar we hadden wat moeite in de wedstrijd te komen. Het eerste doelpunt van ONT werd afgekeurd vanwege buitenspel. Maar voor de rust wist ONT dan toch te scoren.

Zo'n 10 minuten voor einde eerste helft ging Merel net voor het strafschop gebied onderuit. De tegenstander riep meteen dat Merel over haar eigen voeten was gestruikeld en niet over de voeten van de tegenstander. En ehhh die meiden hadden een punt 😇.
De scheidsrechter besloot echter een vrij trap te geven, prima schot van Isabel dat helaas net over het doel ging. We gingen met 1-0 tegen de rust in.

In de rust werd onder het genot van een kopje thee de wedstrijd besproken. We gingen sterker van start in de tweede helft. Er werd feller gestreden om de bal met als resultaat dat Danique de 1-1 maakte.

Helaas werd er even later in ons doelgebied hands gezien door de scheidsrechter en ging de bal op de stip. Manaïka, die deze wedstrijd lekker stond te keepen, dook de goede hoek in maar helaas ging de bal erin...2-1.

Maar de meiden gaven het niet op. Wel was te zien dat de vermoeidheid bij beide teams een rol ging spelen. Maar het lukte Tessa door te breken en de bal in het net van ONT te plaatsen. Er werd door de meiden van MKV gestreden om de 2 - 2 te behouden.

Dit plan leek te slagen totdat ONT in de laatste minuut de bal hoog in het doel schoot.

Eindstand 3 - 2.

Erg jammer maar ook dat hoort erbij. Komende woensdag op naar Sneek voor weer een bekerwedstrijd.