Onbekend

Zaterdag 3 oktober 2020
Voor SARA
MKV MO13 -Hardegarijp MO13

Een hele bijzondere indrukwekkende dag die in het teken stond van de voetbalvriendin Sara. Nadat het sleutelmysterie was opgelost en iedereen klaar was om te starten, werd er voor de wedstrijd een indrukwekkende minuut stilte in acht genomen voor het verdrietige overlijden van Andrea en stond iedereen even stil bij voetbalvriendin Sara.

Filmpje 1 minuut stilte

Na deze bijzondere start van de wedstrijd was iedereen bij aanvang nog even zoekende. Ondanks alle omstandigheden starte MKV goed en creëerde de nodige mogelijkheden. Toch was het Hardegarijp dat in een spaarzame aanval de 0-1 op het scorebord wist te zetten. MKV herpakte zich echter heel erg goed en kwam nog voor rust door een goed doelpunt van Kiara op een verdiende gelijke stand.

Na de rust ging MKV door met de positieve lijn uit de eerste helft en zette de tegenstander goed onder druk. Dit resulteerde in de 2-1 en 3-1 van Laouiza en MKV had de wedstrijd op dat moment goed onder controle. Door de onverwachte 3-2 uit weer een spaarzame uitval van Hardegarijp werd het toch weer spannend. Het team herpakte zich echter weer heel erg goed en Laouiza schoot MKV naar de veilige 4-2 overwinning.

Deze overwinning en 3 punten zijn voor voetbalvriendin Sarah en het team heeft keihard gewerkt om deze over de streep te trekken.

Team MO13 en begeleiding heel mooi dat we dit voor Sara hebben kunnen doen en laten we nu hopen op goed nieuws.

WOMAN OF THE MATCH: Sara ♥️🤍