Onze MO15-1 goed bezig in de regiocompetitie

Scheidsrechter

T.S. Valk

Accommodatie

Onbekend

Na de wedstrijd tegen Frisia (1-6) en de spannende thuiswedstrijd tegen BeQuik Dokkum (4-3) waarin onze meiden op 6 punten kwamen stond
afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen de hoofdklasser op het programma ihkv de Regio cup. Door afwezigheid van Lyra nam Isa de taak op het doel over. Vrij vroeg in de wedstrijd opende Luna de score 0-1. acht minuten later kwam Stiens op gelijke hoogte. Door een doelpunt van Luna vlak voor rust gingen de dames toch met een 1-2 voorsprong aan de Limonade.

In de 2e helft bleef het spannend , Stiens kwam na 15 minuten wederom op gelijke hoogte 2-2. Stiens drong steeds meer aan , MkV counterde gevaarlijk waarbij de crosspasses vanaf het middenveld een gevaarlijk wapen bleek te zijn. De grensrechter onderschatte vaak het startmoment en snelheid van Luna. Maar toch was het MKV die wederom op voorsprong kwam, Simone verzilverde de rebound. 5 minuten later besliste Luna de wedstrijd door vanaf de punt 16 metergebied de keeper te verassen met een hoog afstandsschot. De laatste 10 minuten  hield de verdediging , soms met kunst en vliegwerk , de aanvallen van Stiens tegen.

9 punten uit 3 wedstrijden en a.s. zaterdag de wedstrijd tegen Lw.Zwaluwen. Hopelijk kunnen we deze ongeslagen reeks voortzetten.