Sponsors

Kledingreglement

KLEDINGREGLEMENT JEUGD

 1. Ieder jeugdlid van M.K.V.’29 is automatisch deelnemer aan het M.K.V.’29 kledingfonds.
 2. Ieder M.K.V.’29 jeugdlid krijgt de beschikking over een wedstrijdshirt, korte broek, kousen, trainingspak en voetbaltas (eventueel een keepersbroek)
 3. Voetbalkousen worden éénmalig verstrekt door de vereniging. Elk volgend paar dient te worden aangeschaft á € 7,50.
 4. Van de jeugdleden van M.K.V.’29 wordt verwacht dat zij bij elke wedstrijd het officiële tenue te dragen, tenzij afwijkende reservekleding noodzakelijk is. Het trainingspak dient vóór de wedstrijd te worden gedragen.
 5. Voor het gebruik van de onder punt 2 genoemde artikelen is jaarlijks een ‘huur’bedrag van € 25,- verschuldigd. Dit bedrag wordt geïncasseerd in de maand maart van het voetbalseizoen. Indien bij meerdere kinderen uit één gezin dit bedrag tot een financieel probleem leidt dan bestaat de mogelijkheid om het bedrag in 2 termijnen te betalen (maart en mei). U kunt hierover contact opnemen met het bestuur.
 6. De onder punt 2 genoemde artikelen blijven te allen tijde eigendom van M.K.V.’29 uitgezonderd het trainingspak (zie punt 7).
 7. Het trainingspak wordt na een lidmaatschap van 30 maanden eigendom van het jeugdlid.
 8. Van de M.K.V.’29 jeugdleden en hun ouders/verzorgers wordt verwacht dat zij de onder punt 2 genoemde artikelen netjes zullen behandelen en er de verantwoording voor dragen.
 9. Beschadiging, vernieling en vermissing van de onder punt 2 genoemde artikelen moet direct aan de leider worden gemeld. De leider neemt daarop zo spoedig mogelijk contact op met het bestuur (bestuurslid materiaal).
 10. Wanneer naar het oordeel van het bestuur verwijtbaar gedrag oorzaak is van het onder punt 9 genoemde, kan door het bestuur een eigen bijdrage worden opgelegd ter dekking van de door  M.K.V.’29 geleden schade.
 11. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van het te vervangen artikel, maar bedraagt tussen de 100% en 50% van de nieuwwaarde zoals vastgesteld in punt 15.
 12. Alle kleding blijft in bezit van de jeugdspeler en is hier dan ook zelf tesamen met met zijn/haar ouders/verzorgers verantwoordelijk voor. Bij tussentijds vertrek naar een andere vereniging of bij het opzeggen van het M.K.V.’29-lidmaatschap, moet de kleding schoon bij de leider worden ingeleverd.
 13. De kleding is bedoeld voor de wedstrijden. Er mag niet in getraind worden (uitgezonderd het trainingspak). Het is niet bedoeld als vrijetijdskleding.
 14. Sokken kunnen uitsluitend worden geruild indien ze nog ongedragen / nieuw zijn. Eenmaal gedragen sokken worden niet meer geruild.
 15. De nieuwwaarde van de kleding is:
   Shirt                       € 25,00
  Korte broek €   7,50
   Keepersbroek € 17,50
   Trainingsbroek € 17,50
   Trainingsjack € 22,50
   Tas € 20,00

Het bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!