Sponsors

Ook onze MO15-1 kampioen van de regio competitie

MKV'29 MO15-1

11 - 0

Leeuwarder Zwaluwen MO15-1

Competitie

Regio Cup Groep 1 3

Datum

26 juni 2021 12:00

Accommodatie

Onbekend

Als sluitstuk van de regio cup stond afgelopen zaterdag onze buren op het veld. We wilden onze ongeslagen status behouden om zodoende (hoop ik deze unieke cup) te kunnen winnen. Onze concurrent Stiens stond op 3 punten en kon in principe op gelijke hoogte komen.
 
in het begin van de wedstrijd kregen we wel de kansen maar het was even net niet. Door afwezigheid van enkele speelsters was het middenveld gewijzigd en ook de achterste 4 was gewijzigd, Indy (mo13) maakte de achterste 4 compleet. Onder  warme omstandigheden moesten de dames wat op toeren komen. Maar na deze aanloopperiode was het Luna die de score opende en zoals een oud gezegde luidt, dan volgen er meer. Naast Indy werd ook Tess (mo13) ingebracht op de  10 positie, en vond haar draai in het veld. De ruststand werd 3-0, en alle speelsters hadden deze rust onder het genot van limonade wel even nodig.
 
De limonade had een stimulerende werking want al vrij snel werd de 4 nul binnengeschoten door middenvelder Lizzy. Ook bleek dat onze meiden conditioneel goed zaten want het tempo ging iets omhoog en de combinaties liepen steeds beter. De weerstand van onze tegenstander werd steeds minder en zodoende konden onze meiden uitlopen . Luna wist het net enkele keren te vinden en ook Simone kwam deze wedstrijd tot scoren. Onze beide backs kregen steeds meer gelegenheid op rond de 16 van de tegenstander uit te komen en o.a. Isabella kon zodoende tot scoren komen. Toen de scheidsrechter affloot waren de dubbele cijfers bereikt en was de eindstand 11 -0
 
Hoewel er geen beker of zo aan verbonden is aan de Regio cup was het voor het team een fijne afsluiting van dit aparte voetbalseizoen . Dat je ongeslagen 1e wordt is een goede stimulans voor het komende seizoen. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!